Birthes legat 2019

BIRTHES MINDELEGAT

Årets modtager er Mogens Jensen. Mogens har været med i klubben siden starten i 2001, og har løbet masser af både ½- og hel Marathon gennem årene, men de lange løb er sat på Stand By nu – måske det har lidt med alderen at gøre…

Mogens du er én af klubbens faste ruteledere på træningsaftenerne, og du er altid klar til at træde til, hvis der en aften mangler en ruteleder – og man får noget for kontingentet, når Mogens har turen, bliver det altid til en +km. rute, inden vi er tilbage i klubben igen…  Du er også altid klar til at stå for opvarmningen, når der er behov for det.

Du er også altid til rådighed, når vi har løb eller andre arrangementer, hvor der er brug for frivillig arbejdskraft. Du leverer kage og brød til Kvindeløbet og klubaftener (her sætter du familien i gang med at bage), og endvidere skaffer du sponsorer til vore løb. Og du har også inspireret Marianne og jeres drenge til at løbe, så I er en rigtig løbefamilie.

 Man får aldrig nej, når man beder om din hjælp, da du er et rigtigt klubmenneske, der sætter klubben foran alt andet, og derfor er du guld værd for Herning Løbe Klub og en fortjent modtager af Birthes mindepokal.