DM i lang Cross

DM medaljer til Herning Løbeklub

Lørdag den 27/11 blev der afholdt de årlige danske mesterskaber i lang cross i Korsør. Cross er også kendt som terrænløb, hvor der løbes i al andet terræn end landevejen og atletikbanen. Årets mesterskaber var henlagt til en golfbane i Korsør ved Storebælt. De landskabelige scener var imponerende, men strabadserne var hårde. Ruten bød på flere hårde bakker og i tungt græsunderlag. Specialisterne havde et klart fortrin med disse udfordringer. Herning Løbeklub havde flere gode repræsentanter med til start.

Første HLK-løbere i aktion var i Damesenior, hvor Carolien Millenaar imponerede med en 3. plads i tiden 30.44 min. for de 8 km og dermed bronzemedalje. Carolien var kort forinden kommet hjem fra en intens cross-sæson for sit amerikanske universitetshold, Wake Forrest, og hun var derfor godt forberedt. Samtidig havde Elin Carlsson en flot debut for Herning Løbeklub i tiden 33.00 min. på en 16. plads.

Herreseniorholdet fik en flot bronzemedalje for hold. Tremandsholdet bestod af Andreas Bock Bjørnsen, Jesper Faurschou og Eskil Schønning, der individuelt opnåede en hhv. 13, 15 og 20. plads for de 10 km. cross. Samtidig havde Herning Løbeklub endnu et hold, der fik en 6 plads, der bestod af Patrick Hansen, Anders Bonde og Jakob Edsen med de individuelle pladser 22, 25 og 26. Patrick Hansen fik en 6. plads i u23 feltet.

Frank Løvendahl fik en bronzemedalje i aldersklassen 50-59 år og Peder Hansen en 8. plads i samme aldersklasse.

Billeder kan forefindes her: 

https://www.facebook.com/KAM.atletik/?hc_ref=ARQ9XJAje3ZTtwncLY1wy_00NNRNP7aUp-gU3fjWimeLXOUWOlgrmGJNdxi_ralxfYI&fref=nf [Der er fx et billede af starten hos herrerne]