Etape Bornholm 2019

Jan ”Lyhnede” på Etape Bornholm

Jan Lyhne gennemførte alle 5 ruter til Etape Bornholm fra mandag den 22. til fredag den 26. juli 2019, i alt en maraton distance på 42,2 km. 3 andre gjorde ham selskab på den ”lettere” kuperede Almindingen etape onsdag.

Jan Lyhne timede tiden så han lige præcis kom under de 4 timer – 3.59.58 gav en fin 20 plads i aldersgruppen 60-64 år. Bortset fra første etape – en næsten flad 10 km i Hasle – var der høj sol og varme alle dage. Bl.a. i det dybe sand i klitterne på Dueodde om tirsdagen, og ikke mindst bagede solen ned på ”bjergetapen” torsdag, der slutter på toppen ved Hammer Fyr. Jan´s ”bakkespurt” de sidste 435 m, hvor afslutningen minder om de bedste Tour De France etaper, blev registreret til 4.24 min svarende til en km tid på 10.06 min. Den skal man prøve for at forstå at det faktisk er hårdt nok at ”løbe” 6 km i timen opad 😊. Etapeløbet sluttede af i Rønne med en flad 10 km.

De 3 knap så hårde HLK-løbere der deltog onsdag var Lisbeth Lyhne samt Kirsten og Frits. Måske vi skal overveje at møde mere talstærkt op næste år – evt. en slags klubtur? Rigtig god fortræning til Almindsø stafetten 😊.

Det kan i parentes nævnes at HLK også andre år har været fint repræsenteret. F.eks. i 2009, hvor Jesper Faurschou såmænd vandt alle 5 etaper og dermed hele løbet i den samlede tid 2.14.03.

deltagere


Udskriv   Email